Een website die scoort!

Uw website is een online visitekaartje, brochure en advertentie in één. Zo’n machtige marketingtool moet dus staan als een huis. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook wat betreft inhoud en functionaliteit. Daarnaast is een goede vindbaarheid essentieel.

Bij PolyTek bouwen we websites die scoren. Websites die precies de ervaring en inhoud bieden waar uw doelgroep naar zoekt. Sites die technisch gezien goed in elkaar zitten. Die snel laden en SEO-geoptimaliseerd zijn. Websites die opvallen in de zoekresultaten en die een bezoeker sneller tot actie doen overgaan.

Hoe wij uw website bouwen

De ene website is de andere niet. Daarom stemmen we de opzet van een website altijd af op de beoogde functie. Om welke doelgroep gaat het? Wat moet een website kunnen? Wat is het uiteindelijke doel?

De meeste websites bouwen wij met een CMS systeem. CMS staat voor Content Management System, een systeem dat wordt gebruikt om de inhoud (content) van een website te beheren. Wij werken vooral met WordPress, maar zijn ook heel handig met Joomla!.

Daarnaast besteden we veel zorg aan het uiterlijk van de website. Pakkende teksten, intrigerende afbeeldingen, interactieve elementen en een herkenbare stijl; al deze factoren zorgen voor een optimale totaalbeleving. Zo laat uw website een onuitwisbare indruk achter.

Combineer dit met aanvullende marketingmiddelen, zoals narrowcasting en drukwerk, en sta versteld van het effect!

Websites waar wij een klik mee hebben

Ook scoren met uw website?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Neem contact op