En meer…

Als allround marketingbureau zijn we niet alleen gespecialiseerd in zaken als online vindbaarheid, websites, drukwerk en narrowcasting. Ons totaalpakket bestaat uit nog veel meer! Een greep uit onze aanvullende services:

Gevel- en andere buitenreclame

Zichtbaarheid is o zo belangrijk! Buitenreclame is een ideale manier om uw boodschap of bedrijfsnaam 24/7 uit te dragen. Denk aan een krachtige slogan op de gevel, uw logo op een reclamezuil of bouwbord of een mooie afbeelding in een abri. Kleine moeite, groot effect!

Autoreclame

Met mobiele buitenreclame maakt uw marketingcampagne letterlijk meer kilometers. Auto’s, bestelbusjes en vrachtwagens kunnen op allerlei manieren bestickerd worden. Uw logo of slogan als eyecatcher op de weg; daarmee valt u pas echt op!

Mailingen en nieuwsbrieven

De nieuwsbrief staat hoog in de top tien van effectieve marketingmiddelen. Ook een mailing zorgt vaak voor meer rendement. Maar wat zet je in een nieuwsbrief of mailing en hoe verstuur je zoveel (elektronische) post automatisch? En hoe zit het eigenlijk met de wetgeving? We helpen u hier graag mee.

Sociale media

Een campagne op Facebook, Instagram, YouTube of ander sociale mediakanalen is onmisbaar als u een groot publiek wil bereiken. Zo kunt u evenementen als een open dag of een tijdelijke actie effectief onder de aandacht brengen. Wij kunnen dergelijke campagnes heel effectief voor u inzetten.

App-ontwikkeling

De juiste apps kunnen u heel wat werk besparen. Wij ontwikkelen maatwerk-apps die zowel interne als externe bedrijfsprocessen kunnen verbeteren. Zo creëren we onder andere apps die gericht zijn op calculatie/offertebeheer, Augmented Reality en Virtual Reality.

Content marketing

Content is king. Oftewel: als u de juiste woorden, afbeeldingen en interactieve elementen gebruikt, wordt uw website sneller gevonden. Als specialist op het gebied van content marketing weten we precies waaraan uw content moet voldoen om wél voorrang te krijgen in de zoekmachines!

Benieuwd wat voor u kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Neem contact op