Val op met narrowcasting

Met narrowcasting (ook wel digital signage genoemd) bereikt u het publiek offline op een zeer effectieve manier. Uw boodschap wordt overgebracht met behulp van beeldschermen. Daarop kunt u van alles laten zien, denk bijvoorbeeld aan advertenties, digitale menuborden, wedstrijduitslagen, reclamevideo’s en nog veel meer!

Enkele voorbeelden hoe narrowcasting ingezet kan worden:

Een scherm in de wachtkamer of ontvangstruimte waarop relevante informatie voor klanten, patiënten of andere bezoekers wordt vertoond;
Een video wall op exposities of shows, waarop beursbezoekers uw reclamefilmpjes of advertenties zien;
Een scherm in de kantine, vergaderzaal of andere ruimte waarop informatie staat voor personeel.

Offline marketing met narrowcasting

Het voordeel van narrowcasting: u bereikt het publiek offline. En dus is uw doelgroep veel minder snel afgeleid dan in een online omgeving. De advertenties, filmpjes of andere bedrijfsinformatie kunnen bovendien worden afgewisseld met bijvoorbeeld nieuwsberichten, wedstrijduitslagen of het weerbericht. Zo blijft de kijker geboeid en heeft uw (reclame)boodschap nog meer impact.

Wij zorgen ervoor dat alles wat uw publiceert via narrowcasting in uw huisstijl wordt gegoten. We creëren een uniek template dat helemaal voor u op maat is gemaakt. Dat vergroot de herkenbaarheid bij het publiek en zorgt voor een complete merkbeleving.

Breng effectief de juiste boodschap over op een essentiële plek!

Complete merkbeleving voor onze klanten

Ook de juiste boodschap overbrengen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Neem contact op